Voor VrijwilligersVrijwilligerswerk, met een uurtje van uw tijd maakt u het verschil!

Houdt u wel van een praatje? Een wandeling maken? Of heeft u twee rechterhanden en wil je iets betekenen voor anderen? Dan zijn we op zoek naar u!

Of u nu mensen wilt bezoeken voor een praatje of juist heel praktisch met uw handen aan de slag wilt, wij verwelkomen u graag als vrijwilliger en bieden een zeer uiteenlopend aanbod van vrijwilligersvacatures. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen uw kwaliteiten en wensen passen.

Er zijn velen vormen van vrijwilligerswerk. Op de vacaturebank vindt u het aanbod van de vacatures in Barendrecht.

Vindt u het lastig om iets te vinden dat bij u past of weet u misschien niet zo goed wat er bij u past? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. We kijk samen naar uw talenten en zoeken passend vrijwilligerswerk.

Oproep vrijwilliger

Wilt u niet vast zitten aan een bepaalde dag in de week maar wilt u wel graag wat voor een ander doen? Schrijf u dan in als oproep vrijwilliger. U komt dan in een poule met vrijwilligers die we oproepen bij eenmalige activiteiten of evenementen. U kunt op het moment van de oproep aangeven of u het leuk vindt om te komen helpen! Denk hierbij aan een jaarlijkse schoonmaakactie, de lancering van een nieuw project, in de Week tegen Eenzaamheid of de Maand van de Mantelzorg.

Meer weten of inschrijven? Neem dan contact op!

Oproep vrijwilliger
Vrijwilligerswerk tijdens WW uitkering

Vrijwilligerswerk tijdens WW uitkering

Ontvangt u een WW uitkering en zou u zich willen inzetten als vrijwilliger? Bekijk het vacatureoverzicht en reageer. Overleg altijd met uw contactpersoon van het UWV voordat u met vrijwilligerswerk gaat beginnen.

Kijk voor meer informatie op UWV of neem contact op.

Nog geen account?
Schrijf je in binnen 2 minuten
Na het aanmaken van een account kan je direct reageren.
Account aanmaken